Το Καλάθι μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Greek Arabic Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian English French German Hebrew Italian Japanese Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Yiddish

Καλωσήρθατε στο ΜΟΤΟ ΜΑΝΕΑΣ.

google

twitter

facebook

Το συνεργείο μας βρίσκεται στο Περιστέρι και απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να επισκευάσετε, αντικαταστήσετε ή προσθέσετε κάτι στη μοτοσικλέτα σας. Στο ΜΟΤΟ ΜΑΝΕΑΣ δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια ούτε και μεγάλες τιμές. Υπάρχει όμως μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, καινούριων και μεταχειρισμένων. Όπως υπάρχει και μεράκι, εμπειρία και γνώση.

 
 

ΜΟΤΟ ΜΑΝΕΑΣ σημαίνει:

  • Προσωπική σχέση με τον πελάτη. Μας γνωρίζετε και σας ξέρουμε. Το δίτροχο που καβαλάτε δεν είναι για μας “μια μοτοσικλέτα”. Είναι “Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ!”. 
  • Προσωπική σχέση με το αντικείμενο. Με τη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ δεν ασχολείται κάποιος ανώνυμος υπάλληλος ή, ακόμα χειρότερα, ένας μαθητευόμενος μηχανικός.
  • Προσιτές τιμές. Η εργατοώρα σε μια μεγάλη επιχείρηση είναι αναγκαστικά διογκωμένη, για να συμπεριλάβει τα υψηλά κόστη συντήρησης της εταιρείας. Σε μας, η εργασία συντηρεί έναν επαγγελματία και το κατάστημά του.
  • Πραγματικά εγγυημένη εργασία. Οι παλιοί μας πελάτες το γνωρίζουν ήδη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αν όμως το λάθος είναι δικό μας, ή αν ένα ανταλλακτικό παρουσιάσει αστοχία αφού το τοποθετήσουμε, το αναγνωρίζουμε - και το διορθώνουμε.
  • Πληθώρα ανταλλακτικών για όλα τα HONDA-BMW-YAMAHA kαι όχι μόνο!
  • Καινούρια ανταλλακτικά.
  • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Αν σας εξάντλησαν οικονομικά και προσωπικά οι συναλλαγές σας με τις ανώνυμες εταιρείες της ανώνυμης εξυπηρέτησης, ελάτε να σας δείξουμε πώς “επαγγελματίας” δε σημαίνει απαραίτητα και “επιχειρηματίας”. 

 

Πατήστε φρένο στο ΜΟΤΟ ΜΑΝΕΑΣ….και φεύγοντας γκαζώστε ξένοιαστα.